Thiemers Malerforretning

Vi udfører:


maleropgaver
Service:

Maleropgaver

Alm. maleropgaver inde som ude. 

gulvslibning
Service:

Gulvslibning

Letslibninger af gulve / sæbebehandlinger og lakeringer af parketgulve.
Epoxy behandling
Service:

Epoxy behandling

Expoxy behandling af alt fra garage, gulve til industrihaller/vaskehaller og lignende.
Tapet-opsætning
Service:

Tapet-opsætning

Tapet opsætning og opsætning af specielle foto tapeter.
Facade behandling
Service:

Facade behandling

Facade behandling / fjernelse af grafitti.
Service:

og meget mere!

Vi løser alle opgaver inden for faget, og vi er klar på en udfordring!
Vi arbejder for; Boligselskaber /Ehverv/ Private/komunale instutioner

Vi bevæger os der hen hvor kunden er, men arbejder mest i Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Hirtshals, Fredrikshavn, Støvring, Hobro, Randers & Århus. 

EPOXY

Om Epoxy


Epoxy giver dig en rengøringsvenlig overflade uden fuger eller sprækker. Derudover giver epoxygulve et skridsikkert underlagt og samtidig et moderne at udsende. Der kan bruges mange steder garage, parkeringskælder, værksteder, industrihaller samt. Indenfor i dit hjem badeværelse, stuen, køkken m.m. hvilket er blevet meget populært de seneste år.

  • Epoxygulve giver en stærk topforsegling og er meget modstandsdygtigt.
  • Vi udfører epoxygulve både til private og erhverv og giver en professionel rådgivning samt. Udførsel af opgaven.

Hvad skal man tage højde for når der skal males?

Hvilken stemning vil du skabe? Lyse naturfarver giver bløde luftige rum, mørke mættede farver giver dramatiske rum. Vender rummet mod nord er lyset koldt og vender det mod syd er lyset varmt. Hvis du vælger at bruge kolde farver i kolde rum og varme farver i varme rum, giver det som regel ikke nogen problemer at få den rigtige farvetone.

Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Farver skal passe sammen. Farven skal passe til rummet. Udvendigt skal farvesætningen passe med området huset ligger i.

  • Der er mange overvejelser som skal tages, og det kan være svært at træffe de rigtige valg og at opnå et valg, som man vil være tilfreds med langt ud i fremtiden.
  • Vi hjælper gerne med rådgivningen.

Vi sørger for hele tiden at holde os ajour med de nyeste malerteknikker. Vi lægger vægt på, at både nye og gamle kunder opfatter os som et seriøst og fagligt dygtigt malerfirma. Vi overholder indgåede aftaler og afgivne tilbud, og så rydder vi naturligvis altid op efter os!

Har Deres boligforening en vedligeholdelseskonto?
I de fleste boligforeninger findes en vedligeholdelseskonto, som også kan benyttes til hel eller delvis betaling af malerarbejde.Husk at meget malerarbejde kan man fratrække arbejdsløn til malerarbejde over skat.

Vi giver gerne et uforpligtenende tilbud!

malerulle

Er du interesseret?

Skal du bruge vores hjælp eller er du blevet inspireret? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud.